Uncategorized

NanoFiber: Da li je to „običan“ komarnik?

Da odgovorimo odmah na ovo pitanje i razrešimo dilemu. NanoFiber je nešto mnogo više od toga. Ako želite bezbedan životni prostor onda je ovaj proizvod u potpunosti za vas.

NanoFiber vs Komarnik

Obični komarnici nemaju funkciju istu kao NanoFiber. Nano vlakna našem artiklu daju „super moć“. Kada se artikal NanoFiber instalira na vaš prozor vi dobijate nešto što štiti vaš životni ili poslovni prostor od uticaja spolja.

Obični komarnici nemaju neku moć protekcije. Naravno oni služe svojoj svrsi i za to im hvala. Međutim Nano filter ima funkciju koja prevazilazi sve dosadađnje artikle i nameće se na tržištu kao jedan ozbiljan i jedinstven proizvod. 

Smog i zimski period. Znamo i sami da smog nije samo u zimskom periodu. Življenje u gradu zaista ima svojih prednosti, ali i svojih mana. Sve veći broj manjih naseljenih mesta se takođe susreće sa problemom smoga.

Zagađenost vazduha je sve veća kako meseci prolaze. Sve je veći broj automobila, izduvnih gasova i slično. Ne možete zaštiti svoj životni prostor od zagađenja. Svima nama je potreban vazduh da bi disali.

Prašina je standardni problem svih nas. Kada bi barem 25% smanjili ulaz prašine u naše objekte bili bi rasterećeniji. Prašina nas može ugroziti na više načina alergije, higijena i razne bakterije. Idealno bi bilo naći rešenje koje nas štiti.

Polen i polenske reakcije. Svi koji imaju problema sa polenom, znaju kako proleće ume da iznenadi. Kijavica, bolovi u predelu sinusa i sama glavobolja, priznaćete da najlepši period u godini i sva ova problematika ne idu zajedno.

Svi ovi problemi nestaju uz pomoć NanoFibera. Tajna je u mikronskim prorezima i filtraciji koja je toliko dobra da propušta samo vazduh koji je apsolutno prečišćen. Ovaj artikal ima sertifikate i proizveden je po inovativnoj tehnologiji.

Kupovina NanoFiber filtera

Ako ste se pitali kako kupiti ovaj artikal, onda ste na pravom mestu. Možete nas kontaktirati ili ispuniti formular. NanoFiber se pravi po dimenzijama koje odgovaraju vašem prozoru. Znači u potpunosti personalizujemo NanoFiber po standardu koji vama odgovara. Izrada NanoFiber filtera po meri je jedinstveno rešenje na taj način vi ste u potpunosti bezbrižni i zaštićeni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *