Uncategorized

Kupovina komarnika idealno vreme

Kupovina komarnika krene odmah čim krene proleće. Proleće je vreme kada se sve budi, ali i kada krenu insekti. Kako bi se zaštitili od insekata idealno rešenje i jeste komarnik. Da li ste ikada razmišljači o tome da vas komarnik štiti od insekata, alergije, prašine i svih zagađenja koja dolaze iz spoljne sredine? Da li to zaista običan komarnik može učiniti? Odgovor je- Ne, međutim mi imamo rešenje…

Kupovina komarnika

Kada kupujete komarnik na tržištu se susrećete sa par tipova komarnika. Zapravo postoje par rešenja koja se idealno uklapaju u standarde koje vi želite:

  1. Fiksni komarnici
  2. Rolo komarnici
  3. Plise komarnici
  4. Komarnici na magnet

I sada bi mi kao petu stavku ali zasebnu stavku dodali:

  1. NanoFiber filter

Nano Fiber filter nije standardni komarnik. Zapravo nano filter nije komarnik uopšte ali štiti vaš dom od svih insekata koji ometaju regularno življenje u domu. Znači da sa našim filterom vi ne dobijate samo zaštitu od na primer dosadnih muva ilki komaraca, vi imate filter koji sprečava svu prađinu da dospe u vaš dom. Najefikasniji filter koji može da služi i kao komarnik vas štiti i od alergija.

NanoFiber filter kao idealno rešenje

Najelegantnije rešenje za sve vaše probleme i to o bilo kom godišnjem dobu da je reč jeste – NanoFiber filter. Ovaj filter poseduje nano flakna koja kada se instaliraju i ugrade na vaš prozor sprečavaju prodiranje bilo kakvih mikročestica u vašu kuću ilki stan.

Kako funkcioniše naš NanoFiber filter, pitate se?

Nema bušenja stolarije, lako se skida i pere.

Četri proizvoda u jednom (protiv insekata, protiv prašine, protiv alergija i protiv zagadjenja). Apsolutno ni jedan isekt ne može dospeti u vaš dom, ali isto tako nema grinja, nema alergena i naravno zagađenja i prašine. Čini se idealnim- Zar ne?

NanoFiber filter kao idealno rešenje

Najelegantnije rešenje za sve vaše probleme i to o bilo kom godišnjem dobu da je reč jeste – NanoFiber filter. Ovaj filter poseduje nano vlakna koja kada se instaliraju i ugrade na vaš prozor sprečavaju prodiranje bilo kakvih mikročestica u vašu kuću ilki stan.

Zbog filteracije visokog kvaliteta u vaš prostor ulazi samo čist vazduh. Zamislite da imate zaštitnu membranu koja vas štiti od svih spoljnih uticaja. E baš ta membrana i jeste naš proizvod koji nudimo tržištu.

Šta dobijate sa NanoFiber filterom?

Kao što smo kazali pošto je ovo sezona kupoivne komarnika. Da prvu stavku posvetimo njima i kažemo da ste uz naš filter apsolutno bezbedni. Kada se instalira filter na vaš prozor, apsolutno ni jedan insekt ne može dospeti u vaš dom. 
Druga stavka koja je možda i najvažnija jesu alergije. Sigurno znate da dolazi vreme kada se preko tv-a non-stop priča o raznim alergijama, najteža je alergija na ambroziju. Ako želite da se u potpunosti zaštitite od alergija, pravo rešenje je NanoFiber filter. Prevetivna mera koju možete odmah odraditi jeste kupovina NanoFiber filtera, ovaj filter se lako ugrađuje, još lakše se uzimaju mere za njega i naravno lako se održava. Ako imate bilo kakvih pitanja na ovu temu ili su vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte nas.
Treća stavka je stavka sa kojom se svi mi borimo u svim godišnjim dobima. Stavka je zagađenje, možda ste i pretpostavili da se o tome radi. U zimskom periodu najteže nam pada smog, znate i sami da dok šetate ulicom prosto imagte problem da pravilno udahnete vazduh. Sada zamislite da želite da otvorite prozor i da vam ta količina smoga dospe u stan ili kuću. Ako se nalazite u letnjem periodu onda je tu velika koncentracija izduvnih gasova. Velika količina saobraćaja stvara veliku količinu izduvnih gasova. I eto vazduha koji nije nimalo lep za udisanje. Naravno ako na prozoru imate NanoFiber filter, a vi otvorite prozor samo čist vazduh će dospeti u vaš prostor, reč je o milionima nano vlakana koja filtriraju vazduh.
Četvrta stavka koja će možda najviše obradovati one koji se bore sa prašinom u kući ili u stanu. Zbog velike sposobnosti filteracije, naš filter sprečava prašinu da prodre u vaš dom. Ovo automatski znači da ćete mnogo manje vremena potrošiti u čišćenju i brisanju prašine. Međutim svi mi znamo da je prašina mikročestica za koju se lepe razni mikroorganizmi. Tako da na ovaj način vi štitite svoju porodicu i najbliže na najbolji mogući način.
Peta stavka koja je najpovezanija sa četvrtom jesu sezonski gripovi. Ako filter sve filtrira i svaka golim okom nevidljiva čestica nema šansi da prođe u vaš dom onda je kvalitet života mnogo drugačiji. Zdravstvena bezbednost vaše porodice je na prvom mestu, tako da je filter idealno rešenje koje kvalitet življenja postavlja na viši nivo i daje mu neku drugu dimenziju.

Ko može kupiti NanoFiber filter?

NanoFiber filter mogu kupiti svi. Kako smo već napomenuli filter se radi po dimenzijama koje nam vi zadate. Tako da dobijate apsolutno personalizovan filter koji se idealno uklapa u prostor koji ste mu namenili. Multifunkcionalni filter mogu koristiti i oni u gradu i oni u selu ili u predgrađima. Ako u gradu imamo veći stepen zagađenja, ona ćemo u selima ili predgrađima imati više alergena ili insekata, tako da je naš filter primenljiv u svakom ambijentu i daje dobre rezultate. 

Naravno NanoFiber filter se može namenski kupiti za kancelarije, poslovne prostore ili neke druge poslovne objekte. Ovo je filter koji je primenljiv u svakom prostoru, a pošto se radi po željenim dimenzijama onda se može ugraditi svugde. 

Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja ili ako vam je potrebna koja informacija više. 

Related Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *