Uncategorized

Svež vazduh je pola zdravlja

Svež vazduh je pola zdravlja ili mi smo ono što udišemo. Statistika kaže da je priroda sve više zagađena, samim tim i vazduh koji dišemo. Dovoljno je da uključimo TV i vidimo statistike koje govore u prilog tome. Takođe ako imate aplikaciju koja pokazuje nivo zagađenosti vazduha, znate o čemu pričamo.

Svež vazduh je pola zdravlja

U poslednjih desetak godina sve je više dece koja se rađaju sa alergijama. Takođe sve je veći broj starijih ljudi čiji je stepen osetljivosti na alergije, polen i ujed insekata sve manji. Pad praga tolerancije na ujed insekata, polen, zagađenost i alergije krije se u velikoj stopi prezasićenosti.

Vazduh je prezasićen štetnim česticama koje dospevaju u naš organizam dok svakodnevno obavljamo svoj posao. Iz tog razloga je sve veći broj apela koji se tiču zaštite životne sredine.

Ono što vi kao individualac možete preduzeti jeste da zaista brinete o žaštiti vašeg okoliša. Način na koji možete preduzeti odgovarajuće korake:

 1. Više šetajte
 2. Kada god možete koristite bicikl
 3. Odlažite smeće u kontejenre
 4. Redovno čistite dvorište
 5. Vodite računa o utrošku vode i električne energije
 6. Edukujte vaše najmlađe o svim ovim stavkama
 7. Zaštititie svoj životni prostor

Zaštita životnog prostora

Zamislite da ustanete ujutro i otvorite prozor, a u vaš dom uđe samo svež i čist vazduh. Živite u gradu i smatrate da je to nemoguće?

Uz naš NanoFiber filter, gde god da se vaš stan ili kuća nalaze svež vazduh je zagarantovan. Tajna se krije u sitnim nano vlaknima koje filtriraju vazduh i u vaš dom „puštaju“ samo svežinu. Na ovaj način vi ste u potpunosti zaštitili vašu porodicu.

Svež vazduh je pola zdravlja

NanoFiber filter nije običan komarnik

NanoFiber nije običan komarnik, on zaista štiti vašu porodicu od insekata, ali isto tako on štiti vaše najmilije od svih uticaja spolja. Tako da kupovinom NanoFiber filtera vi obezbeđujete vašim ukućanima:

 • Svež vazduh
 • Dom bez alergena i prašine
 • Nema virusa i bakterija
 • Nema dosadnih insekata
 • Grinje su prošlost

I sami znate koliko kvalitet života utiče na zdravlje ljudi.

Statistika kaže da kupovinom filtera za vodu vi poboljšavate standard vašeg života i života vaše porodice za 40%.

Kupovinom našeg prozorskog filtera vi poboljšavate kvalitet vašeg života za više od 50%. Razlog leži u tome što vi našim prozorskim filterom eliminišete više štetnih stavki. Na ovaj način vi ste apsolutno bezbrižni i mirni.

Ako su vam potrebne dodatne informacije oko kupovine našeg proizvoda možete nas kontaktirati. Isto tako ako želite da odmah kupite proizvod to možete učiniti ovde. Mi vam stojimo na raspolaganju kako bi vam odgovorili na sva vaša pitanja.

Related Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *