Uncategorized

Kako izgleda instaliran NanoFiber filter?

Kako izgleda instaliran NanoFiber filter?

Kako izgleda instaliran NanoFiber filter? Konstantno nam stižu pitanja koja su upućena sa vaše strane. Naravno drago nam je da se interesujete za naš proizvod, tako da u ovom tekstu pozabavićemo se najčešćim pitanjima.

Kako izgleda instaliran NanoFiber filter?

U nekom od tekstova uporedili smo naš NanoFiber i regularni komarnik. Tekst možete pročitati, a mi ćemo se potruditi da vam još malo približimo namenu našeg filtera.

Od vas dobijamo pitanja koja se tiču artikla i njegove namene tako da krećemo redom.

Da li je to komarnik?

Ovako NanoFiber filter nije komarnik, ali sve odlike komarnika poseduje. Zamislite „nabildovan“ komarnik. Komarnik koji provodi 24/7 u teretani, kako bi svojim korisnicima obezbedio sve ono što komarnik koji ne ide u teretanu ne može.

Znači NanoFiber ima tu moć da ne propušta ništa u vaš dom što nije poželjno. Nano fiber vlakna ne propuštaju čestice koje su veličine prašine, bakterija, virusa, polena i grinja. Zbog takvog tkanja NanoFiber filter može da vam obezbedi savršeno čist vazduh u vašem domu. Pošto je tkanje tako fino i zbog veličine proreza insekti apsolutno nemaju šansi. Nadamo se da smo vam ovo malo razjasnili i približili.

Da li se lako ugrađuje?

Sve više je pitanja na temu ugradnje. Nas raduje to da konstantno odgovaramo na ovo pitanje iz razloga što smo onda na pravom putu… Ugradnja NanoFiber filtera je laka. Naravno ako ste posetili naš sajt barem jednom videli ste da se NanoFiber radi po dimenzijama koje vi navedete.

Ako se proizvod radi po vašim dimenzijama onda znači da dobijate apsolutno personalizovan artikal za vaš prozor ili terasu. Ugradnja je zasita laka i potrebno je samo da odvojite par minuta. Kada ugradite NanoFiber onda možete širom otvoriti vaš prozor i posmatrati kako sve savršeno deluje.

Da li se lako pere i održava?

Moramo reći da su dame najviše postavljale pitanja ovakvog tipa. Drage naše dame, koristimo priliku da vam odgovorimo na pitanje- NanoFiber se jednostavno istušira u kadi i vrati na svoje mesto. Znači nema nikakvih teških procedura koje zahtevaju određeno vreme. Znači dovoljno je da samo istuširate vaš NanoFilter i vratite ga na mesto.

U kojoj boji se NanoFiber može kupiti?

NanoFiber filter možete kupiti u dve boje:

  1. Crna
  2. Svetlo siva

U zavisnosti kako vam se uklapa uz vaš ambijent možete birati boju NanoFiber filtera.

Kako izgleda instaliran NanoFiber filter?
Kako izgleda instaliran NanoFiber filter?

Na ovoj slici vidite crni NanoFiber. Ovaj prozor je obogaćen za naš filter. Savršeno se uklopio u ceo koncept prostora i okna. Naravno pošto su dimenzije urađene po meri ovog prozora kao što i sami vidite savršeno je prionuo uz sam prozor.

Drago nam je da ovakve slike dospevaju do nas i još više nam je drago da je sve više zainteresovanih koji nam pišu.

Baš iz tog razloga smo rešili da ovaj blog posvetimo čestim pitanjima i odgovorima. Na ovaj način smo želeli da vam objasnimo i približimo što više možemo naš proizvod. Naravno ako i dalje imate bilo kakvih pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije ne oklevajte da nas kontaktirate.

Related Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *