Uncategorized

Testiramo za vas NanoFiber prozorski filter

Testiramo za vas NanoFiber prozorski filter

Testiramo za vas NanoFiber prozorski filter- zato što ste vi to tražili. Kao što ste možda videli kod nas na sajtu, NanoFiber prozorski filter ima dosta sertifikata. Svi ti sertifikati jesu dokaz da NanoFiber radi ono za šta se deklariše da radi.

Testiramo za vas NanoFiber prozorski filter

Nama je najbitnije da prenesemo to neko korisničko iskustvo. Znate ono kako kažu- Čovek nije zadovoljan sve dok ne vidi svojim očima. Nama je uvek potrebna potvrda, što je naravno sasvim ispravno mišljenje. NanoFiber filter se kupuje radi zdravlja, i onda svako iskustvo i viđenje zapravo idu u prilog tome.

Naš mali test koji je trajao nekoliko sati, zapravo je imao za cilj da dokaže da NanoFiber prozorski filter ne propušta nečistoću. Kada kažemo nečistoću ne mislimo samo na prašinu, mislimo i na bakterije, viruse, grinje, … Jednom rečju mislimo na sve ono što nam ugrožava zdravlje i življenje.

Za test smo bili pripremili:

  1. Jedno parče NanoFiber
  2. Moćni ventilator
  3. Jako puno zemlje, prašine i raznih nečistoća

Kao što i sami možete vidte iz priložene slike, sve to smo usmerili da „duva“ u naš NanoFilter.

Filter za prozor koji čisti vazduh

Kao što smo kazali sam eksperiment trajao je nekoliko sati.

Nakon korišćenja i testiranja oprali smo NanoFiber i ponovo ga vratili na kratak test, sve je radilo kao i prvi put.

Ovim testom smo hteli da dokažemo da možete bez bojazni biti ako ste alergični na polen, grinje ili prašinu. Samom instalacijom našeg prozorskog viltera vi rizik stavljate na minimum.

Iskustvo našeg korisnika

Želimo ovim putem da prenesemo iskustvo nešeg korisnika.

Korisnik NanoFibera je sam izrazio želju da prenese utiske. Kao prvo da napomenemo da su svi u njegovoj porodici alergični (kako sam čovek kaže: Alergični na sve i svašta).

Oni su zbog alergija bili prinuđeni da usisavaju svaki dan, a leti i do dva puta na dan. Zbog čestog usisavanja kupili su robot usisivače kako ne bi konstantno gubili vreme u kućnim poslovima. Nakon instalacije NanoFibera prvo što su primetili jeste da ređe kijaju, posle nisu kijali uopšte. Otežano disanje i korišćenje pumpice je bilo skoro izbačeno.

I sada možda najinteresantnija stvar- Oni svoje usisivače prazne tri puta ređe.

Šta nam govori činjenica da su tri puta ređe praznili usisivač? Govori nam to da je manje prašine u njihovom domu. Zbog manjka prašine njihov dom je čistiji. Kako i sami znate prašina je idealan domaćin raznim bakterijama i virusima. Pošto su se otarasili prašine, svi su počeli normalno da dišu.

Ako imate i vi neko zanimljivo iskustvo sa našim NanoFiber filterom, slobodno nam pišite. Radujemo se da možemo da komuniciramo i delimo iskustva.

Related Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *