Uncategorized

Prozorski filter i zadovoljna porodica

Prozorski filter i zadovoljna porodica

Prozorski filter i zadovoljna porodica: Šta je danas srećna porodica? Moderna porodica se danas susreće najviše sa nedostatkom vremena. Prosečni čovek provede oko osam sati na poslu. Jedan sat u putu od posla ka kući i od kuće ka poslu. Nakon tog vremena ostaje mu vreme za porodicu, prijatelje ali i druge obaveze. Verovali ili ne slobodno vreme najviše trošimo na sitne dnevne obaveze. Stručnjaci kažu da je više od 40% našeg vremena trošimo na rutinske poslove.

Prozorski filter i zadovoljna porodica

Ako uzmemo u obzir da nam osam sati treba za posao, sat vremena za put i oko osam sati za spavanje,… Videćemo da nam je ostalo samo samo još oko sedam sati za naše najmilije. Međutim u tih sedam sati treba da stanu i ostale obaveze kao što je kupovina, odlazak u banku ili poštu, čišćenje, kuvanje…

I shvatate da od tih sedam sati možete da računate samo na sat ili dva kvalitetnog vremena sa porodicom. Još ako uzmemo u obzir da neko od vaših ukućana ima alergije ili grip onda praktično da nemate vremena.

NanoFiber filter vam štedi vreme i daruje svež i čist vazduh. Uz pomoć našeg filtera možete da organizujete sebi vreme.

U predhodnom tekstu pisali smo o našem korisniku koji nam je pričao o tome da tri puta manje prazni svoj usisivač. Tekst postavljamo i ovde:

Ono što je bitno jeste da shvatite da uz instaliran prozorski filter vi podižete standard vašeg života.

Na prvom mestu bilo bi zdravlje i kvalitet vazduha. Odmah nakon toga idu sve one stvari koje vas sputavaju u svakodnevnom životu. Tako da možete nabrojiti sve ono što vas sputava da bolje funkcioništete. Mi možemo nabrojiti bar stvari:

  1. Polenska kijavica- ako neko od vaših ukućana ili vi imate polensku kijavicu onda znate kako to može da poremeti ceo dan, nedelju ili mesec.
  2. Alergije raznog tipa- ovo je isto kao i sa polenskom kijavicom
  3. Sezonski grip- sezonski grip ume biti uporan i često nam pokvari već organizovane događaje od rođendana, izleta pa sve do većih slavlja
  4. Čišćenje kuće- kada instalirate NanoFiber primetićete da prašinu brišete zaista ređe, usivata bar dva puta manje i sve se nekako po kući manje prlja
  5. Ušteda resursa- kao prvo uštedećete vreme što je najvažnije. Kao sve ostalo uštedećete struju, vodu i bićete na pravom putu da zaštitite životnu sredinu

Naveli smo samo par stvari inače spisak jeste podugačak. Ono što je najbitnije da shvatite jeste da KVALITET ŽIVLJENJA uz NanoFiber jeste mnogo bolji.

Prozorski filteri

Prozorski filteri ne samo da nakon instalacije štede vreme, oni se lako i ugrađuju. Tako da sve ide u prilog tome da očuvamo zdravlje vaših najmilijih i sačuvamo vaše dragoceno vreme.

kupovina komarnika srbija

Možda nakon ovog teskta želite da dobijete još neku informaciju ili su vam potrebni detalji oko uzimanja mera, nema problema slobodno nas kontaktirajte.

Related Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *