Uncategorized

Korisnici o NanoFiber prozorskom filteru

Korisnici o NanoFiber prozorskom filteru

NanoFiber prozorski filter je nov proizvod na tržištu. Nama je svako korisničko iskustvo važno kako bi se konstantno usavršavali, napredovali ali i vama pružili najbolje.

Neki naši korisnici su komentarisali svoje iskustvo sa NanoFiberom, tako da smo rešili da njihovo iskustvo podelimo sa svima vama.

Veljko Mrkajić

Advokat

Prečišćivač vazduha je postao neophodnost za svako domacinstvo, naročito i većim gradovima i zagađenijim sredinama. Živim u malom stanu, a standardni prečišćivači vazduha  su glomazni, pa sam tražio drugu opciju. NanoFiber tehnolohija je nešto novo što se pojavilo na našem tržištu, a ako se uzme u računicu da ne narusavaju prostor jer se ugradjuju na prozorska okna, ovo je bila idealna opcija. Moram da priznam da su nadmasila moja ocekivanja, a prašinu čistim mnogo ređe da me nije sramota da priznam- jer je nema!

Tatjana Martiščenko

Preduzetnica

Za NanoFiber sam slučajno saznala preko prijatelja, ali sam odmah shvatila da je to ono što sam tražila sve vreme. Karika koja mi je nedostajala. Živim nadomak Stražilova i okružena sam prirodom, samim tim i u direktnom kontaktu sa cvetanjem raznih trava, cveća, drveća, korova i ostalih biljaka. Polen ulazi kroz sve otvore na kući kad god se provetrava. Iako patim od raznih respiratornih alergija nikad nisam bežala od prirode ali sam zato i patila. Od kako imam NanoFiber više ne patim.

U kuću ulazi samo čist, svež vazduh iz okoline a razni poleni su zadržani spolja. Uživam napokon u svojoj kući punim plućima. I takodje prašine ima mnogo manje, što je jako bitno. Još jedna stvar, izgled NanoFibera zadovoljava moje visoke kriterijume estete, jer pored praktičnosti želim i da zadržim lep izgled kuće, kako spolja tako i iznutra. Skoro da se i ne primeti da su prisutni na prozorima u poredjenju sa nekim drugim rešenjima na koja sam nailazila. Jednom rečju prezadovoljna sam. Svakom bih preporučila jer je svakom domu potrebno ovako nešto.

Ognjen Petković

Preduzetnik

Tražio sam komarnik, žena je tražila usput rešenje za alergiju pošto imamo dvoje male dece koja su alergične na polen, oboje smo naišli na NanoFiber. 

Rešenje za oba problema. Itd, itd

Marijana Mrkajić

Građevinski inženjer

NanoFiber smo ugradili pre par meseci na moje insistiranje s obzirom da je suprug bio skeptičan. Imamo bebu od godinu dana i živimo u gradu. Zagađen vazduh je bio neminovnost na koju smo bili primorani da se lagano navikavamo. Ali pre toga sam htela sa isprobamo opcije koje su mam dostupne ( a nisu luksuz), poput NanoFibera.  Prvo sto smo primetili jeste da prašine nije bilo nikad manje za sve ove godine koliko živimo u istom stanu. Vazduh je osetno čistiji, i naša beba mirnije spava.  Sve preporuke! Ova tehnologija je budućnost.

Milica Knežić

Arhitekta

Ko još voli da čisti prašinu svakim danom pa još uz to i da udiše ne tako čist vazduh? 

Čim sam saznala za NanoFiber filtere znala sam da je to moje sigurno rješenje. Ne mogu dovoljno istaći koliko je vazno imati NanoFiber filtere u svom domu, posebno u gradskim područjima sa zagađenim vazduhom. Osjećam se kao da sam stvorila sigurnu oazu u svom domu, gdje mogu disati čist i svjež vazduh bez brige o stetnim česticama u okolini. Ako mogu napraviti poređenje to vam je kao svjež vazduh sa Čakora i Komova! 

Ko se plaši investicija, mogu reći da je ovo najbolje uloženih 80 Eura u zivotu! Moja topla preporuka NanoFiber filteri

Maja Budinski

Profesor engleskog

NanoFiber je nešto najsjajnije što sam kupila u skorijem periodu. Najbolje utrošen novac. Obzirom da imam malo dete i da danas nažalost živimo u okolnostima gde smo prinuđeni da udišemo zagađen vazduh, trebalo mi je rešenje kako da tokom leta imam otvorene prozore i da pritom udišemo i ja i dete čist vazduh kao i da zaštiitm dete od ujeda komaraca i sličnih insekata. Onda sam čula za NanoFiber i uopšte se nisam pokajala. Naprotiv, toliko nam je oplemenilo životni prostor da ga preporučujem svom svojim prijateljima konstantno. 

Dakle, sa NanoFiberom nema greške. Nema prašine, samo čist vazduh i čist ugodan prostor. Apsolutna preporuka!

Irena Marinković

Spectrum

Kao prvo NanoFiber sam kupila po osećaju. Znate ono kada imate osećaj da je nešto dobro… Kao odelo krojeno samo za vas, ne može da ne izgledate kao milion dolara. Kada sam videla da se NanoFiber radi po željenoj dimenziji znala sam da je to to. Isto tako vodim računa o tome šta jedem, koliko se krećem i trudim se biti u formi. Moj posao je takav da većinu vremena sedim i provedem najviše vremena za računarom u zatvorenom prostoru. Ako je prostor zatvoren, onda mora biti vazduh čist. I tako sam sa NanoFiber filterom dobila i čist vazduh. Mi smo ono što dišemo, jedemo i mislimo. 

Da napomenem samo da na računaru nikada manje prašine nije bilo.

Kristina Bukvić

Erste banka

Sve pohvale za NanoFiber. Profesionalni, ljubazni i ekspeditivni. Radi se po željenim dimenzijama i to me je oduševilo. Vazduh čist i bez prašine. U stanu čak i da nema prašine. Moj posao je vezan za sedenje u zatvorenom prostoru za računarom ili laptopom i jako mi je bitno da je vazuh čist. NanoFiber omogućava bolji i lakši život i ja sam oduševljenja njime i učinkom.

Related Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *