Uncategorized

Prečišćivač vazduha NanoFiber filter

Prečišćivač vazduha, NanoFiber filter, kao i što sami možete zaključiti to nije „običan“ prečišćivač. Do sada ste verovatno na tržištu, u radnjama, reklamama videli puno različitih prečišćivača. Ali sigurno niste imali priliku da se susretnete sa NanoFiberom ili nečemu što liči na NanoFiber vazdušni filter.

Prečišćivač vazduha NanoFiber filter

U čemu je tajna NanoFibera? Tajna se krije u hiljadama nano vlakana. Kako bi bliže objasnili to, a da imate celokupnu sliku postavićemo naš snimak sa instagrama, kliknite za prikaz ovde.

Isto tako membrana koju poseduje naš NanoFiber filter je toliko jaka da ne propušta ni najfiniju prašinu. Ako ste kliknuli na video koji smo postavili u link, shvatili ste da se sva prašina, polen, bakterije, virusi i sve te čestice „skladište“ u samom NanoFiber filteru.

Pitanje koje proizilazi iz toga jeste- A kako da očistim svoj NanoFiber filter?

Prečišćivač vazduha NanoFiber se sasvim jednostavno pere i održava. Dovoljno je da ga postavite u kadu i istuširate. Ako se pitate koliko četo trebate tuširati svoj prečišćivač vazduha dovoljno je na 10 do 14 dana.

Zagađenje vazduha i prečišćivač vazduha

Zagađenje vazduha je na žalost sve veće. U letnjem periodu je veća koncentracija automobila na ulicama, izduvnih gasova, polena, prašine… Dok je u zimskom periodu tu smog, produkti raznih sagorevanja, bakterije i virusi… Priznaćemo da je sve veća svest o očuvanju životne sredine, svi se mi trudimo da svojim primerom damo doprinos. Međutim iako se dosta toga radi na rešavanju problema zagađenja, u ovom trenutku i u skorijoj budućnosti svima nama treba više svežeg vazduha.

Svež vazduh za sve- to je naša parola i naš moto. NanoFiber filter se jednostavno ugrađuje u prozor, sistemom na klik. Kako se radi po željenim dimenzijama, tako savršeno odgovara svakom prozoru. Ne treba mu dodatni prostor, nema utroška energije i pitanja jesmo li isključili ili nismo uređaj. NanoFiber je takva vrsta proizvoda da nakon instalacije kreće odmah u rad i štiti vas 24/7.

Na našem instagram profilu nanofiber.srbija pokrenuli smo malu akciju. Ako želite da pre kupovine pogledate sam NanoFiber, možete nas kontaktirati za besplatan uzorak. Uzorak šaljemo na vašu adresu i na taj način možete videti fino tkanje našeg prečišćavača vazduha. Znači ako želite besplatni uzorak možete nas kontaktirati putem instagram ili facebook stanice, naravno možete i preko sajta.

Isto tako nas možete kontaktirati ako ste zainteresovani za kupovinu našeg prečišćavača vazduha. Za sve potrebne informacije uvek vam stojimo na raspolaganju.

Related Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *