Uncategorized

Nano filteri za prozore

prečišćivač vazduha NanoFiber

„Nano filteri za prozore“ se obično odnose na napredne tehnologije filtriranja koje se primjenjuju na prozorima radi poboljšanja kvaliteta vazduha. Njihova prednost je u smanjenju prolaska štetnih čestica, virusa, insekata… Ovi filteri često koriste nano-tehnologiju kako bi se postigle različite funkcije.

Nano filteri za prozore i sve njihove prednosti

  1. Anti-alergenski filteri: Nano filteri mogu zadržavati alergene kao što su polen, grinje i drugi iritanti, čime se poboljšava kvalitet vazduha unutar prostora. Tajna je u finom tkanju NanoFibera i na taj način se sprečava prodor svih štetnih čestica.
  2. Antibakterijski i antivirusni filteri: Nano filteri imaju antibakterijska i antivirusna svojstva, koja pomažu tako što smanjuju prisutnost mikroorganizama i virusa u vazduhu. Korisnici često to primete u jeku sezone virusa ili u periodu prelaska sa jednog godišnjeg doba na drugo. Tada zapravo najbolje vide učinkovitost NanoFiber filtera.
  3. Filtriranje štetnih gasova: Nano filteri se također mogu koristiti za filtriranje štetnih poput gasova. Najveća koncentracija izduvnih koji dolaze iz prometa saobraćaja i industrije se primećuju leti, dok zimi imamo problem sa dimom. Bitno je da napomenemo da NanoFiber filter, štiti vas i vaš dom u sva četiri godišnja doba.
  4. Samoočišćenje: Nano filteri imaju sposobnost odbijanja , što može smanjiti potrebu za čestim čišćenjem. Zaboravite na usisavanje i do dva puta dnevno, ako imate alergiju na prašinu. Isto tako zaboravite na brisanje prašine svaki dan, videćete da nakon instalacije NanoFiber filtera ređe praznite vaš usisivač.
  5. Poboljšanje estetike: Nano mogu filteri pružaju prozorima posebne refleksije ili boje, što doprinosi estetskom izgledu zgrade.

Ono što je važno napomenuti jeste to da se Nano filter za prozor izrađuje po meri. Standardizacija određenih proizvoda može da utiče na kvalitet, nije svakom kvadratura stana ista, ili nemaju svi isti prostor u stanu… Nano fiber rešava ovaj problem tako što se pravi po meri tj personalizovan je za svakog korisnika. Na taj način učinak same filtracije vazduha je na još većem nivou.

Related Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *