Uncategorized

Zašto je dobro imati prečišćivač vazduha u kući?

Zašto je dobro imati prečišćivač vazduha u kući? Da odmah odhovorimo na pitanje: Imati prečišćivač vazduha u kući ili u stanu može pružiti niz koristi za zdravlje i udobnost.

Evo nekoliko razloga zašto je dobro imati prečišćivač vazduha u kući ili u stanu:

 1. Smanjenje alergena: Prečišćivači vazduha mogu filtrirati čestice kao što su polen, grinje, dlake i drugih alergena iz vazduha. To je posebno korisno za osobe koje pate od alergija ili astme, jer smanjuje izloženost okidačima tih reakcija.
 2. Bolji kvalitet vazduha: Vazduh može biti zagađen raznim štetnim česticama kao što su prašina, hemikalije, dim cigareta, mirisi i mikroorganizmi. Prečišćivači vazduha mogu filtrirati te štetne stvari, što dovodi do poboljšanog kvaliteta vazuha u samom prostoru.
 3. Smanjenje mirisa: Prečišćivači vazduha mogu ukloniti neugodne mirise vazduha, kao što su miris guma, dima ili hemikalija. To može doprineti svežijem i ugodnijem okruženju.
 4. Smanjenje štetnih hemikalija: Moderni prečišćivači vazduha često imaju filtracijski sastav koji može uhvatiti štetne gasove i hemikalije kao što su isparavanje boje, izduvni gas auta i drugi…
 5. Poboljšanje spavanja: Čišći vazduh može pozitivno uticati na kvalitet sna. Osobe koje spavaju u okruženju s manje alergena i zagađivača mogu se osećati odmornije i imati manje problema sa sinusima ili disanjem tokom noći.
 6. Zaštita najosetljivijih: Deca, starije osobe i osobe s oslabljenim imunitetom često su osetljivije na zagađivače vazduha. Prečišćivači vazduha mogu pomoći u zaštiti.
 7. Pomoć kod zagađenja vazduha: U područjima s visokom stopom zagađenja vazduha, poput urbanih sredina ili područija sa razvijenom industrijom, prečišćivači vazduha mogu pomoći u filtriranju opasnih čestica i izduvnih gasova.
 8. Održavanje higijene: Filtracija vazduha može smanjiti prisutnost mikroorganizama poput bakterija, virusa i gljivica u vazduhu, što može pomoći u održavanju higijene.
 9. Poboljšanje zdravlja: Udisanje čišćeg vazduha može doprineti boljem opštem zdravlju, smanjujući rizik od respiratornih problema, alergija, astme i drugih povezanih stanja i bolesti.
 10. Prevencija problema s plućima: S obzirom na povećanu svest o važnosti čistog vazduha za pluća, prečišćivači postaju sve važniji do prevencije raznih plućnih bolesti.

Zašto se odlučiti za NanoFiber prečišćivač vazduha?

NanoFiber se montira kao prvo direktno na prozor. Zašto se odlučiti baš za NanoFiber prečišćivač vazduha pa upravo iz ovog razloga. Sve štetne materije, prašina, alergeni i ostale čestice dolaze od spolja, tako da je NanoFiber prozorski filter uvek tamo gde je potrebno da bude.

Isto tako NanoFiber ne radi na struju, tako da nema štetnih i dodatnih zračenja ili ako imate manjak prostora u stanu našem prečišćivaču vazduha to neće smetati da obavlja svoj posao 24/7.

NanoFiber prečiščivač vazduha takođe ima i druge prednosti:

 • Štiti od buke
 • Štiti od insekata
 • Pravi se po vašoj dimenziji, tako da vam savršeno odgovara tj odgovara vašem prozoru
 • NanoFiber se montira na klik
 • NanoFiber se lako pere i održava, nakon toga se samo vrati na prozor

Ako vas interesuje još nešto, možete nas kontaktirati.

P.S. Savetovanje, izlazak na teren i montaža su besplatni.

Related Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *