Uncategorized

Količina prašine na podovima

količina prašine na podovima

Količina prašine na podovima u domaćinstvu može značajno varirati u zavisnosti od raznih faktora. Najbitniji faktor je položaj vaše kuće ili stana tj koliko ste udaljeni od samog izvora koji prašinu stvara.

Količina prašine na podovima

Faktori koji mogu uticati na količinu prašine na podovima:

  1. Lokacija: Geografska lokacija može igrati ulogu zbog različitih uslova spoljnjeg vazduha. Mesta koja su obeležena kao suva ili vetrovita područija mogu imati više prašine. Isto tako ako ste blizu puta ili industrijske zone vaš dom ima potencijala da ima više prašine.
  2. Aktivnosti: Aktivnosti kao što su hodanje po kući sa cipelama, kućni ljubimci, rad u garaži ili radionici, i često otvaranje prozora mogu povećati unos prašine u dom. Ako ste na primer pored puta gde često prolaze automobili, a vi držite otvoren prozor, vaš dom će imati konstantno puno prašine makar čistili pet puta dnevno. Redovno otvoren prozor se preporučuje zbog zdravlja, tako da sa NanoFiber prečišćivačem rešavate ovaj problem.
  3. Tip podova: Neki tipovi podova, kao što su tepisi, mogu zadržavati više prašine u vlaknima nego tvrdi podovi poput drveta, pločica ili laminata. Iz tog razloga je minimalistički uređen dom zapravo multifunkcionalan.
  4. Ventilacija: Kvalitet sistema za ventilaciju i filtriranje vazduha može uticati na unos spoljne prašine u dom.
  5. Čistoća i održavanje: Redovno čišćenje podova, prašina sa površina i usisavanje može značajno smanjiti količinu prašine u domu.

Kako smanjiti prašinu na podovima?

Da biste smanjili količinu prašine na podovima, preporučuje se redovno održavanje i čišćenje doma, uključujući usisavanje i brisanje podova, održavanje sistema za filtriranje vazduha i minimiziranje aktivnosti koje dovode do unos spoljne prašine u dom.

Takođe, važno je napomenuti da prašina može sadržavati alergene i štetne čestice, pa održavanje čistog doma može biti važno za zdravlje vaših ukućana. NanoFiber je rešenje koje prvo rešava problem štetnih čestica, tako što ih fizički sprečava da uđu u vaš dom. Nakon toga vaše zdravlje nije ugroženo i kvalitet i standard vašeg života se poboljšava.

Nakon samo jednog dana od korišćenja NanoFiber prečišćivača koji se direktno postavlja na vaš prozor, videćete da prašine nema, a da su vaši podovi čisti.

Related Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *